Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Ingrijirea pielii
  6. /
  7. Klorane Bebe sapun delicat...

Klorane Bebe sapun delicat ultra-bogat 250g

Indicatii: Bogat in extract de Galbenele Klorane, atenuant si calmant, Sapunul foarte hidratant KLORANE Bebe este un sapun extrem de delicat, adaptat celor mai sensibile tipuri de piele. Curata pielea delicat fara a o usca (agenti foarte hidratanti) . Confera pielii un parfum delicat. Hipoalergenic. Testat sub control pediatric. Mod de administrare : Dizolvati sapunul foarte hidratant KLORANE Bebe in palma si aplicati-l pe fata si corpul copilului. Clatiti-l din abundenta cu apa curata. Uscati cu atentie fara a uita de pliurile cutanate.

Acest produs Klorane Bebe sapun delicat ultra-bogat 250g din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Noah Sampon natural purifiant cu ceai verde pentru par cu matreata (1.5), 250 ml
Polygemma 17 Imunitate, 50ml, PlantExtrakt
Rame ochelari de vedere dama Marc Jacobs MARC 649 F45
Hericium, 30 capsule, Marnys
Garnier masca Hyaluronic Aloe, 28g
Seleniu organic, 120 capsule, Herbagetica
Zinc 15mg, 30 comprimate, Naturalis
Ulei de crin alb, 50ml, Ellemental
Excilor Forte pentru infectia fungica a unghiei, 30ml, Excilor
chevron-right-circle