Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Ingrijirea pielii
  6. /
  7. Klorane Bebe Pudra protectoare...

Klorane Bebe Pudra protectoare 100g

Noua formulă minerală: cu extract calmant de Gălbenea, obținut din flori cultivate organic. Formula sa minerală cu parfum discret și relaxant absoarbe umezeala, calmează iritațiile și zonele minore de roșeață și lasă pe piele un film protector catifelat la atingere EFICIENȚĂ : Efecte observate* • După aplicare 100% satisfacție Textură plăcută, ușor de aplicat 96% satisfacție Pielea este calmată imediat după folosire • După 21 de zile 100% satisfacție Calmează iritațiile minore 96% satisfacție Absoarbe umezeala

Acest produs Klorane Bebe Pudra protectoare 100g din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SENI SUPER PLUS EXTRA LARGE AIR SCUTECE INCONTINENTA 10BUC
Vopsea de par permanenta Natura Nr. 6.34, 115ml, Loncolor
ORGANIC INDIA WWB | Sanatatea Femeii
PHYTOAPAISANT SAMPON CALMANT PENTRU SCALP SENSIBIL 250ML
Amino BCAA, 60 capsule, Pro Nutrition
Deodorant natural crema Pink Grapefruit, 45g, Ben&Anna
InoCell 500 mg, 60 capsule
Set tetine din silicon super fin 3 luni+ Baby, 2 bucati, Minut
Tinctura de Ghintura, 200ml, Dorel Plant
chevron-right-circle