Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dacia plant Sunatoare x 60 cpr

Sunatoare comprimate este recomandat pentru armonizarea starii psiho-emotionale. Are efect antispastic si de reglare a peristaltismului intestinal, este stimulent al functiei hepatice Contribuie la - armonizarea starii psiho-emotionale; - protejarea organismului impotriva stresului; - functionarea normala a sistemului hepato-biliar si digestiv. Ingrediente Ingrediente/comprimat: sunatoare (Hypericum perforatum) - parti aeriene (500 mg); agenti de incarcare: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal. Mod de administrare Adulti si tineri peste 15 ani cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Contraindicatii Fotosensibilitate, sarcina, alaptare, intoleranta la lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs Dacia plant Sunatoare x 60 cpr din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Merisoare confiate, 200g, AdNatura
Apa micelara demachianta cu efect purificator, 400ml, Yves Rocher
Gastro Acid Support, 30 tablete masticabile, Secom
INSTITUT ESTHEDERM OSMOCLEAN TRATAMENT CURATARE PROFUNZIME PORI 75ML
MEDTEX 1005 GULER CERVICAL CU TIJA SUSTINERE NR2
Rame ochelari de vedere barbati Boss BOSS 1614/F 284
Rame ochelari de vedere copii Polarizen F8142 C10
Cerave Crema de Curatare Spumanta si Hidratanta 236 ml
AQUAFRESH KIDS BIG TEETH MINT APA DE GURA 6ANI+ 300ML
chevron-right-circle