Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Eubiotic Baby picaturi 8g...

Eubiotic Baby picaturi 8g Labormed

Eubiotic Baby picături este o combinaţie din cele mai studiate tulpini probiotice, special concepută pentru bebeluşi încă din prima zi de viaţă, cu indicaţii în: Reducerea riscului apariției diareii și a altor probleme digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale în urma consumului de antibiotice Reducerea riscului apariției și severității colicilor Reducerea riscului apariției și severității dermatitei Ingrediente: Ulei floarea soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic (cu ados de DL-alfa-tocoferol (E307) şi acid citric (E330)) (agent de încărcare), Lactabacillus thamnosus LGG, Bifidobacterium animalis susp. lactis BB-12 (în bază de zahăr, maltodextrină, ascorbat de sodiu). Mod de administrare: 6 picături zilnic, în doză unică, pe toată durata manifestării simptomelor.O doză conţine 1 miliard bacterii lactice vii.A se agita înainte de utilizare. Eubiotic Baby picături se poate administra fie ca atare, într-o linguriţă, fie împreună cu alimente sau lichide. Produsul nu trebuie dizolvat în lichide fierbinţi pentru a nu afecta culturile lactice vii. Eubiotic Baby picături nu schimbă gustul alimentelor sau băuturilor cu care sunt amestecate. Gramaj: 8 g.

Acest produs Eubiotic Baby picaturi 8g Labormed din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei din samburi de struguri presat la rece, 50ml, Solaris
Salvie crema, 20 g, Steaua Divina
LACALUT APA DE GURA MICELARA SENSITIVE 500ML
Biseptol dropsuri cu albastru de metilen, 100g, Dacia Plant
Rame ochelari de vedere dama Polarizen XH9039 C2
Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica, 200ml
Capsule MD6026P, 60 bucati, Laica
Carja din aluminiu cu sprijin subaxilar JL925L, 1 bucata - M
SECOM ALIVE FARA FIER 30 TABLETE
chevron-right-circle