Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Biofarm Triferment Forte 30...

Biofarm Triferment Forte 30 comprimate gastrorezistente

Prospect: Link ANM Prezentare: 3 blistere a câte 10 comprimate filmate gastrorezistente Concentratia: pancreatină 325 mg Indicatii: Tratamentul eficient al simptomelor datorate insuficienţei pancreatice exocrine (balonare, flatulenţă, disconfort abdominal, senzaţie de saţietate precoce, scaune modificate). Mod de administrare: Doza uzuală este de 1-2 comprimate filmate gastrorezistente de Triferment® Forte, în timpul fiecărei mese. Comprimatele se înghit întregi, cu puţină apă.

Acest produs Biofarm Triferment Forte 30 comprimate gastrorezistente din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Portocale felii invelite in ciocolata amaruie cu indulcitor, 200g, Sweeteria
Ochelari de soare barbati Round Metal Ray-Ban RB3447 9001A5
Emulsie pentru piele uscata Xerolys 5, 500ml, Lab Lysaskin
Aspecton Junior sirop, 100 ml, Krewel
Extract de chili, 10ml, Ellemental
Secom Burdock 425 mg, 100 capsule
Waterpik dus bucal nano WP250 DENT + taxa verde
Mist parfumat pentru corp Pina Colada Dreams, 200ml, Lavish Care
Pompa de san electrica cu acumulator KC132, 1 bucata, KidsCare
chevron-right-circle