Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Redoxon Triple Action Vit.D + Zinc + Vit.C x 10 cpr.efervescente

Redoxon Triple Action Vitamina C, D si Zinc Ofera suport pentru sistemul imunitar si ajuta la protejarea impotriva stresului oxidativ. Este indulcit cu acesulfam K si sucraloza. Potrivit pentru diabetici. Ingrediente active per comprimat: Vitamin C 1000 mg, Vitamin D 400 IU, Zinc 10 mg. Mod de administrare: Adulti si copii cu varsta de peste 12 ani - se dizolva un comprimat pe zi intr-un pahar de apa. Prezentare: 10 comprimate

Acest produs Redoxon Triple Action Vit.D + Zinc + Vit.C x 10 cpr.efervescente din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de fructe de padure cu mar si aronia, 20 plicuri, AdNatura
Gel pentru spalarea mainilor Vanilie Bourbon, 190ml, Yves Rocher
Apa micelara organica purifianta pentru curatare ten mixt si gras, 150ml, Dermatherm
ROTTA NATURA Lecitina 1200 mg, 90 capsule
Plic pentru scutece si servetele umede Sailors Bay Blue, 1 bucata, Little Dutch
Mix de seminte bio power pentru germinat BioSnacky, 30g, Rapunzel
ArtroFlex compus crema, 50ml, Terapia
Gel SOS corectarea cosurilor, 10ml, Yves Rocher
Biberon decorat animale, 275ml, Primii Pasi
chevron-right-circle