Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Secom Respiratory Protect Throat...

Secom Respiratory Protect Throat Spray Kids x 30 ml

Contribuie la: imbunatatirea sanatatii cavitatii bucale si a gatului: » ajuta la reducerea agresivitatii si duratei actiunii microorganismelor agresoare la nivelul cailor respiratorii » ajuta la reducerea unor manifestari, precum: tuse, stranut, senzatie de usturime la nivelul gatului protectia sistemului respirator » ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice prin efect brohodilatator si mucolitic » favorizeaza expectoratia si calmeaza mucoasele iritate » ajuta la reducerea spasmelor bronsice Compozitie (Per 3 pufuri (0.6ml)) Amestec patentat (extract) Echinacea (Echinacea purpurea)(radacina) Maces (Rosa spp.)(fruct) Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)(radacina) Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris)(frunza) Mod de administrare: Copii 1-2 ani (<10kg): 1 puf/zi; Copii 3-6 ani (10-20kg): 2 pufuri/zi; Copii 7-11 ani (22-43kg): 2-3 pufuri/zi; Copii 12 ani (>43kg): 3 pufuri/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se repeta la nevoie. A se agita bine inainte de utilizare. Produs recomandat copiilor de peste 1 an. Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul. Contraindicatii A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se administra persoanelor diagnosticate cu diabet, hipertensiune arteriala, afectiuni hepatice, insuficienta renala severa sau hipopotasemie. A nu se administra mai mult de 2 luni consecutiv.

Acest produs Secom Respiratory Protect Throat Spray Kids x 30 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

71.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sun Wave Neurovert Forte 30 de capsule
Set Glow Get It Ginzing Esentials, Origins
Ceai de tei, 40g, Alevia
Termometru digital WT-03, 1 bucata, B.Well
Ochelari de soare copii Ray-Ban RJ9547S 212/80
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU773 0300
Frezyderm Velvet Colors Fond de ten Nuanta Light 30 ml
Mascara Glam & Doll Sensitive Volume 010 - Ultra Black, 9ml, Catrice
Mask Hidra Acne emulsie hidratanta, 50 ml, Meditrina Pharmaceuticals
chevron-right-circle