Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Virodep Picaturi orale 30 ml Dr. Phyto

Virodep picaturi orale este un complex unic de fitoextracte standardizate si nutraceutice, fiind indicat in profilaxia si terapia infectiilor respiratorii de origine virala sau bacteriana, asociat cu antibiotice si simptomatice si in consolidarea sistemului imunitar. Scurteaza durata infectiilor respiratorii Reduce numarul si severitatea infectiilor respiratorii Previne complicatiile bacteriene Sustine sistemul imunitar in perioada de vulnerabilitate imunologica Fara zahar si gluten Ingrediente Propolis, maces (Rosa canina)/(7-9:1), echinacea (Echinacea angustifolia)/(8-10:1), mustar salbatic (Sisymbrium officinale)/(4:1), grindelia (Grindelia robusta)/(4:1), cimbru de cultura (Thymus vulgaris)/(4:1), eucalipt (Eucalyptus globulus)/(4:1) Administrare Sugari 6 luni-1 an: 1 picatura/kg o data pe zi, inainte de masa Copii 1-3 ani: 1 picatura/kg de doua ori pe zi, inainte de masa Copii 3-6 ani: 10 picaturi de trei ori pe zi, inainte de masa Copii 6 ani+: 15 picaturi de trei ori pe zi, inainte de masa Adulti: 25 picaturi de trei ori pe zi, inainte de mesele principale, ca atare sau dizolvate in putina apa Prezentare: 30 ml

Acest produs Virodep Picaturi orale 30 ml Dr. Phyto din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set pentru ingrijirea parului Volume, Moroccanoil
Crema depigmentanta Ivawhite, 50ml, Ivatherm
Feroglobin sirop, 200 ml
Ser contur ochi Intensive Hyaluronic, 15ml, Institut Esthederm
Gel intim de curatare Avocado Secret Wash, 260ml, Frudia
Masca faciala cu acid hialuronic Microbiota Balance, 20ml, Babaria
WALMARK LECITINA 1200MG X 80 CAPSULE + 30 CAPSULE CADOU
L'Erbolario Crema de corp antivergeturi, 250ml
Chocolates Sole Ciocolata bio cu 86% cacao, 100g
chevron-right-circle