Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Consumabile sanitare
  4. /
  5. Nurofen Emplastre Medicamentoase 200...

Nurofen Emplastre Medicamentoase 200 mg 2 bucati

Prospect: Link ANM Pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerii locale din afectiuni acute ca: - intinderi musculare - luxatii Emplastul medicamentos elibereaza continuu ibuprofen la locul durerii timp de 24 de ore. Adultii si adolescentii peste 16 ani: doza maxima pentru o perioada individuala de 24 de ore este de un emplastru medicamentos. Durata maxima de utilizare este de 5 zile. Pentru utilizare numai pe pielea intacta, nu se aplica pe pielea crapata sau cu leziuni. Spalati si uscati zona care urmeaza sa fie tratata inainte de a aplica emplastrul. Emplastrul trebuie utilizat intreg, fara a fi taiat. Emplastrul nu trebuie utilizat impreuna cu un pansament ocluziv. Emplastrul poate fi aplicat in orice moment din zi sau din noapte, dar trebuie indepartat si inlocuit cu un nou emplastru, loa aceeasi ora, in urmatoarea zi. Fiecare plic cintine 2 emplasturi medicamentoase. Administrare cutanata.

Acest produs Nurofen Emplastre Medicamentoase 200 mg 2 bucati din categoria Consumabile sanitare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Periuta de dinti Soft Complete Protection, 1 bucata, Parodontax
Crema de maini hidratanta cu Mango My Orchard , 30g, Frudia
KISS UNT DE CORP AROMA JUICY WATERMELON 150ML
Ciocolata alba bio Machta Blanc, 80g, Gepa
Paste bio pentru copii fara gluten, 250g, Pasta Natura
Lapte de corp Santorini Grape, 200ml, Korres
Lotiune hidratanta fata si corp pentru piele uscata si foarte uscata, 1000ml, CeraVe
Rame ochelari de vedere dama Police VPLG28 06SC
Scutece Premium Care 4-8kg Marimea 2, 68 bucati, Pampers
chevron-right-circle