Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Astenor Energy cu indulcitori 20 fiole 10 ml

Proprietati - este util in slabiciune, stres (suprasolicitare fizica sau psihica), convalescenta pentru reducerea oboselii si extenuarii, optimizarea functiilor organismului (hepatice, cardiovasculare si renale), revigorarea si tonifierea organismului si imbunatatirea calitatii vietii; - aspartatul de arginina - include doi aminoacizi (arginina si acidul aspartic) si intervine in ciclul ureei,ajutand la eliminarea amoniacului din organism; - arginina - este un aminoacid esential la copii (nu poate fi produs in organism si se obtine exclusiv prin aport exogen) si semiesential la adulti (poate fi produs in organism, dar in cantitate insuficienta si necesita aport exogen); - vitamina B6 si magneziul - contribuie la reducerea oboselii si extenuarii; - vitamina B6 - contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Ingrediente active per fiola Aspartat de arginina - 950 mg. Vitamia B6 - 4 mg. Biotina - 150 mcg. Magneziu - 83.3 mg. Mod de administrare Copii peste 11 ani si adulti, 1-2 fiole pe zi, la mesele principale. Continutul unei fiole (10 ml) poate fi consumat direct sau diluat cu apa. Prezentare 20 fiole x 10 ml

Acest produs Astenor Energy cu indulcitori 20 fiole 10 ml din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Polarizen TL3719 C1
Jucarie hopa-mitica pentru bebelusi Gaina Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
Exfoliant pentru corp Caramel Vanilla, 250ml, Sense of Nature
Gene false Faked Dramatic Curl Lashes, 1 pereche, Catrice
Crema reparatoare protectoare anti-semne Epitheliale AH SPF50+, 100ml, A-Derma
LIVSANE DROPSURI PENTRU COPII FARA ZAHAR 75G
Chipsuri bio din cartofi dulci fara sare, 100g, Crostisud
Biscuiti bio din faina de grau spelta cu unt si migdale, 125g, Bohlsener Muhle
Spray de fixare, 150ml, Rene Furterer
chevron-right-circle