Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Secom Memo Rise x 45 cps

Efecte si beneficii sustinerea functiei cognitive (Ginkgo biloba)» creste capacitatea cognitiva si mentala, sustinand perioadele de efort fizic si psihic intens» ajuta la sustinerea memoriei de lucru pe termen scurt, la stres si la mentinerea memoriei odata cu inaintarea in varsta» contribuie la o circulatie normala a sangelui care este asociata cu performanta si reactivitatea creieruluifunctionarea normala a sistemului nervos» imbunatateste circulatia cerebrala si periferica (Ginkgo biloba)» sustine capacitatea de adaptare la stres (Schisandra chinensis, Eleutherococcus senticosus)» mentine sanatatea fizica si mentala/recuperarea in caz de slabiciune, epuizare, oboseala si convalescenta (Eleutherococcus senticosus)» mentine o gandire clara si sustine concentrarea si atentia in activitatile zilnice» contribuie la mentinerea sanatatii psihice Mod de administrare Cate 2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Acest produs Secom Memo Rise x 45 cps din categoria Sistem nervos si memorie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

89.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Panadol Baby 120mg/5ml x 100 ml
Corector anticearcan Wake Up Fair Light, 7g, Cupio
Spray nazal hipertonic, 100 ml, Marimer
Granola cu afine si vanilie Bio, 250g, Harmonica
Sampon uscat Naturia, 200ml, Rene Furterer
Ulei esential integral de mandarin rosu, 10ml, Cosmopharm
Oja semipermanenta Ferrari, 15ml, Cupio
Ruj lichid mat 8h Matte Liquid Lipstick 07 - Classic Red, 2.5ml, Essence
Crema ultra activa si luminozitate H3 Evolution Perfect Look, 50ml, Gerovital
chevron-right-circle