Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Linex Complex, 14 capsule

Indicatii Diareea acuta, durerea abdominala, sistemul imunitar slabit sunt consecinte ale dezichilibrului florei intestinale. Bacteriile benefice influenteaza motilirate intestinala, favorizand un tranzit intestinal normal si stimuleaza sistemul imunitar. Vitaminele B1, B2, B6 si Zinc contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Compozitie Lactobacillus rhamnousus GG (maltodextrina din porumb) Capsula: hidroxipropilmeticeluloza, dioxid de titan, poliglucide, gluconat de zinc, vitamina B1/clorhidrat de tiamina, viatmina B2/riboflavina, vitamina B6/clorhidrat de piridoxina. Mod de administrare Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 1-2 capsule pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Durata de utilizare nu este limitata. Precautii Linex Complex este un supliment alimentar si nu trebuie sa depaseasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se pastra la vederea si indemana copiilor mici. Prezentare 14 capsule vegetale

Acest produs Linex Complex, 14 capsule din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti Perfect White Gold, 100ml, Beverly Hills Formula
Fluid lejer pentru corp cu protectie solara SPF50+ Repaskin, 200ml, Sesderma
Tetine silicon curgere medie, 2 bucati, Primii Pasi
Gerovital H3 Classic Emulsie Hidratanta Demachianta 2 in 1 200 ml
Plasturi hidrogel cu aur pentru ochi, 30 bucati, Puca Pure&Care
CICATRI PLUS 36 CAPSULE
Detoxifiant Forte, 30 capsule, AdNatura
Marimer Baby Hipertonic Spray Raceala si Rinofaringita 100 ml Lab Gilbert
Femannose N x 14 plicuri
chevron-right-circle