Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Picioare si Unghii
  6. /
  7. Biotrade Odorex Foot Spray...

Biotrade Odorex Foot Spray picioare 50 ml

Odorex Foot Contine un ingredient antibacterian, care protejeaza pielea prin impiedicarea dezvoltarii bacteriilor ce determina mirosul neplacut. Se recomanda 1 aplicatie timp de 3 seri consecutiv, apoi 1 singura aplicatie la nevoie. Odorex Foot este un spray care opreste transpiratia abundenta si mirosul neplacut al picioarelor, cu efect prelungit. Beneficii - Opreste transpiratia timp de 10-14 zile - Elimina mirosul neplacut - Nu intrerupe termoreglarea - Este eficient si economic Odorex Foot contine un compus antibacterian care protejeaza pielea de germenii ce cauzeaza mirosul neplacut. Mod de utilizare Atunci cand utilizati lotiunea pentru prima data, spalati-va picioarele cu sapun si usucati-le temeinic. Spray-ati picioarele cu ODOREX Foot si lasati-le sa se usuce. Dimineata, clatiti bine cu apa. Repetati aceasta procedura timp de trei seri consecutive. Pentru a mentine efectul aplicati lotiunea la fiecare 7- 14 zile sau in functie de propriile necesitati. Prezentare 50 ml

Acest produs Biotrade Odorex Foot Spray picioare 50 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SilhouetteHelp, 225 g, Zenyth
Astaxanthin 6mg, 30 capsule, Zenyth
Vogus Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
Rame ochelari de vedere unisex Lucetti LT-87942 C2
Unt de corp organic pentru vergeturi, 150ml, La Saponaria
Roll-on pentru ochi hidratant cu Acid Hialuronic si Ceramide Deep-Moisture, 15ml, Biovene
MIXA EXTREME NUTRITION Crema nutritiva de fata, 50ml
Corector Liquid Camouflage High Coverage Concealer 005 - Light Natural, 5ml, Catrice
Ceai Diur, 20 plicuri, Vedda
chevron-right-circle