Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Aslavital Fiole Regenerare celulara...

Aslavital Fiole Regenerare celulara Ten sensibil x 7 fiole x 2 ml

Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR. Produs hipoalergenic. Testat dermatologic. Adresabilitate Fiolele regenerare celulara asigura ingrijirea tenului pe timpul noptii. Sunt recomandate pentru revitalizarea si detoxifierea tenurilor sensibile sau care se confrunta cu reactii la efectele negative ale factorilor de mediu (radiatii UV, poluare urbana, poluare electronica), reactii alergice, roseata, iritatii, vase de sange proeminente, deshidratare, ridare prematura. Ingrediente active Revitalin® PF contine principii esentiale din drojdie, care asigura nivelul de energie necesar pielii pentru eliminarea toxinelor, stimuleaza respiratia celulara si rezistenta la stresul radiatiilor UV si accelereaza refacerea celulelor pielii cu pana la 4 zile. Sepitonic™ M3 este un cocktail de 3 minerale (Mg, Cu, Zn) ce constituie o baterie energetica pentru refacerea celulara. Cobiodefender EMR este primul ingredient activ concentrat pe reducerea efectelor nedorite care rezulta din expunerea la radiatia electromagnetica. Aquaxyl™ asigura nivelul optim de hidratare, pielea fiind mai bine pregatita pentru a combate agresiunile externe. Argila, prin proprietatile sale, contribuie la eliminarea toxinelor si revigorarea metabolismului celular. Mod de utilizare Recomandarea generala de aplicare: zilnic, seara pe fata, gat, decolteu si maini. Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor. Nu necesita clatire. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere. Pentru ruperea fiolei cu ajutorul capacului de protectie, instructiunile se gasesc in prospectul din interiorul cutiei. Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern! Beneficii Ten revigorat, neted, protejat. Prezentare 7 fiole x 2 ml

Acest produs Aslavital Fiole Regenerare celulara Ten sensibil x 7 fiole x 2 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Emulsie plaja COCOS, SPF30, 200 ml, Cosmetic Plant
BiSeptol Apa de gura, 480 ml
Crema de noapte regeneranta IvaRG, 50ml, Ivatherm
Sampon antimatreata pentru par gras, 250ml, Petrole Hahn
Gripovit Max C fara zahar, 10 plicuri, Zdrovit
Spray invizibil matifiant cu protectie solara SPF 50 pentru ten gras si sensibil Anthelios, 75ml, La Roche-Posay
Crema de corp hidratanta, 250ml, Dermomed
Crema protectoare impotriva hiperpigmentatiilor Neotone Radiance SPF 50+, 30ml, Isis Pharma
Lotiune antifungica pentru igiena intima, 250ml, Lactacyd
chevron-right-circle