Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Enzime digestive
  6. /
  7. Solgar Biotin 1000 mcg...

Solgar Biotin 1000 mcg x 50cps

Biotina este o enzima esentiala ce contribuie la formarea acizilor grasi si la arderea grasimilor si carbohidratilor pentru caldura corporala si energie.Contribuie de asemenea la utilizarea aminoacizilor, acidului folic, a acidului pantotenic si a vitaminei B12, fiind un stimulent puternic pentru dezvoltarea celulelor sanatoase.Produsul poate fi consumat de vegetarieni. Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula vegetala pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Fiecare capsula vegetala asigura:D-biotina 1000 µg 2000 %VNR*. Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturaleNu utilizeaza niciodata ingrediente modificate geneticSunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectieFiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselorSunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritivesi a extractelor din plante.Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii. Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

Acest produs Solgar Biotin 1000 mcg x 50cps din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

RAUSCH BALSAM PENTRU PAR VOPSIT CU AVOCADO 200ML
Servetele antibacteriene pentru copii, 60 bucati, Expert Wipes
FARMEC NR. 353 LAC UNGHII 11ML
Pansament, 15 x 15cm, 5 bucati, Hydrocoll
Lansinoh Tetina cu flux rapid, 2 bucati
Lapte de corp Psoriane, 200ml, Noreva
Crema de maini cu collagen, 100g, Tenzero
Pigment presat cameleonic Muah RebelEyes - Rock N' Glam, 1g, Cupio
Termometru digital albastru cu cap flexibil PM 06NB, 1 bucata, Perfect Medical
chevron-right-circle