Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hartmann Men Pad 3 picaturi 28 buc

Tampoane cu forma anatomica pentru barbati, pentru incontinenta urinara usoara, care asigura o protectie de incredere si mentin sanatatea la nivelul pielii. Confort si discretie in timpul utilizarii datorita invelisului exterior din material similar celui textil, stratului de la suprafata realizat din material moale si neutralizatorului de miros. Cu banda adeziva lata pentru o fixare sigura si confortabila in combinatie cu lenjeria intima. Prietenoase cu pielea datorita materialelor moi care permit respiratia pielii si caracteristicile antibacteriene care sprijina mentinerea pH-ului pielii la o valoare neutra de 5,5. Protectie completa datorita vitezei de absorbtie, sistemului anti-scurgeri si neutralizatorului de miros. Testate dermatologic. incontinenta barbati

Acest produs Hartmann Men Pad 3 picaturi 28 buc din categoria Aparatura medicala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Chilot elastic absorbant Active Classic, Medium, 30 bucati, Seni
Crema Relief Water Essence Sun SPF50+, 50ml, Hamel
GNC TRIBULUS 1000MG X 90 CAPSULE
Proteina de origine animala cu aroma de negresa cu ciocolata MRE LITE, 870g, Redcon1
Dacia Plant Propolis cu Argint coloidal fara alcool spray, 20 ml
Gel de dus bio pentru piele sensibila cu nalba, 380ml, Coslys
Tensiometru automat pentru brat manseta marimea M PRO-35, 1 bucata, B.Well
Alcool Iodat 1% 40g (Vitalia)
Ulei uscat protector SPF50 Sun, 150ml, Lirene
chevron-right-circle