Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Ibutop gel 50mg/g 100g

Ibutop gel 50mg/g 100g

Prospect: Link ANM Ibutop Gel este indicat în tratamentul topic sau adjuvant al: - luxaţiilor, entorselor, întinderilor de ligamente sau contuziilor membrelor cauzate de traume directe (de exemplu accidente sportive); - durerilor musculare de origine reumatică; - afecţiunilor articulare degenerative dureroase (artroze), afecţiunilor reumatice inflamatorii ale articulaţiilor şi ale coloanei vertebrale, umflarea sau inflamarea ţesuturilor moi din zona articulaţiilor (de exemplu în cazul bursitelor, tendinitelor, inflamarea membranelor tendoanelor, ligamentelor şi articulaţiilor), anchilozarea umărului, dureri ale spatelui, lumbago Nu utilizaţi Ibutop Gel 2 - dacă sunteţi alergic la ibuprofen, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6); - dacă aveţi leziuni ale pielii, inflamaţii sau infecţii cutanate, inflamaţii ale mucoaselor sau eczeme; - sub pansament ocluziv; - dacă sunteţi gravidă în ultimele 3 luni de sarcină. - la copii şi adolescenţi cu vârsta sub14 an Sarcina, alăptarea şi fertilitatea Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, sdresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Sarcina Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă rămâneţi gravidă în timpul utilizării Ibutop Gel. Nu utilizaţi ibuprofen în primul şi al doilea trimestru de sarcină fără a-l contacta pe medicul dumneavoastră. Ibutop Gel este contraindicat în ultimul trimestru de sarcină. Alăptarea Cantităţi mici de ibuprofen şi de metaboliţi ai acestuia pot pătrunde în laptele uman. Deoarece nu se cunosc efecte negative asupra nou-născuţilor, nu este necesară întreruperea alăptării în cazul tratamentului pe termen scurt. Cu toate acestea, în cazul unui tratament pe termen lung, nu trebuie depăşită o doză zilnică de 15 g gel şi trebuie luată în considerare întreruperea alăptării. 3 Pentru a evita contactul sugarului cu Ibutop Gel, acest medicament nu trebuie aplicat pe sân în timpul alăptării

Acest produs Ibutop gel 50mg/g 100g din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam bio cu nuca de cocos pentru styling, 250ml, Coslys
Balsam de buze cu miere, 4.4 g, Apivita
SANA COTIERA MARIME M 20-24CM
Formula prenatala cu DHA si fier, 90 capsule, GNC
Silimarina Milk Thistle 1400 mg, 100 capsule, Bronson Laboratories
Suzeta din silicon fara desen nr.3, 1 bucata, Wee Baby
Gripalin natural solubil, 10 plicuri, Alevia
Tinctura Bio de Gheara Diavolului, 50ml, Ladrome Laboratoire
Bautura energizanta cu lamaie si lime Go Energy Electrolyte, 500g, SiS
chevron-right-circle