Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Cicatrizare
  6. /
  7. Proctoliz Med Crema Antihemoroidala...

Proctoliz Med Crema Antihemoroidala X 25G

Avantaje - calmeaza senzatia de mancarime, durere si usturime; - reduce congestia locala; - favorizeaza oprirea sangerarii si cicatrizarea leziunilor; - reduce inflamatia si edemul; - stimuleaza regenerarea tesutului lezat din jurul hemoroizilor; - protejeaza tesutul de infectii. Compozitie Acid hialuronic (sare de sodiu), extract de hamamelis (Hamamelis virginiana), extract de aloe (Aloe vera), extract de imortela (Helichrysum italicum), extract de ghimpe (Ruscus aculeatus), ulei de migdale, propilenglicol, parafină lichidă, alcool cetostearilic, octildodecanol, ceteareth-12, PEG-6 stearat, stearat de etilenglicol, PEG-32 stearat, metilparaben, etilparaben, propilparaben, fenoxietanol, apă purificată. Indicatii - preventia si tratamentul hemoroizilor interni si externi; - tratamentul adjuvant sau de preventie al fisurilor anale, criptitelor, papilitelor, fistulelor anale, anitei si perianitei, trombozelor hemoroidale; - dupa interventiile chirurgicale de inlaturare a hemoroizilor si post-epiziotomie. Doze si mod de administrare PROCTOLIZ® MED, crema rectala se aplica 2-3 ori pe zi sau la nevoie, dupa o prealabila efectuare a toaletei locale, pâna la disparitia completa a simptomelor. Consultati medicul inainte de a utiliza orice produs in timpul sarcinii si alaptarii. PROCTOLIZ® MED, crema rectala poate fi folosit in sarcina si alaptare. Recomandari În cazul sângerărilor rectale, consultați medicul înainte de a folosi acest produs, pentru ca acesta să permită stabilirea unui diagnostic corect. Nu utilizați produsul în caz de hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. Mod de eliberare Fara prescriptie medicala Forma de prezentare Cutie de carton cu un tub de aluminiu ce contine 25 g crema, un aplicator rectal cu marcaj CE si instructiuni de utilizare.

Acest produs Proctoliz Med Crema Antihemoroidala X 25G din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de parafina fl. x 80 g Vitalia K
Fiole pentru ochi Total Eyes, 10x2ml, Slowcell
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU445 0700
Pasta de dinti Be You Orange, 60ml, Curaprox
Secom Nettle Root (Urzica) 300mg x 60 capsule
Ulei pentru bebelusi Edible Care Baby, 200 ml, Mamaaura
Unguent pentru iritatiile de scutec cu 5% panthenol Bepanthen, 100g, Bayer
DHA & Vitamina D Nancare, 10ml, Nestle
MAVALA 92033 CREMA DE MAINI CU COLAGEN 50ML
chevron-right-circle