Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Crema de masaj Abemar...

Crema de masaj Abemar 500g

Testata si utilizata in cabinete de masaj, medicina sportiva, fitoterapie si kinetoterapie, crema da rezultate deosebit de bune in tratarea durerilor musculare si articulare, afecţiunilor reumatice sau cauzate de traumatisme accidentale, nevralgiilor intercostale, febrei musculare, in refacerea după efort fizic prelungit, entorse, luxaţii, periostite, lumbago acut, artroze incipiente. Are acţiune emolienta, antiseptica, antiinflamatoare, stimulatoare asupra circulaţiei periferice. Se aplica prin masare asupra zonei dureroase, de 1-3 ori pe zi, pana cand crema intra in piele. Nu contine conservanti si/sau coloranti. Ingrediente:(INCI) Aqua, Stearic Acid, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Calendula Officinalis Extract, Tanacetum Vulgare Extract, Arnica Montana Flower Extract, Triethanolamine, Lanolin, Lecithin, Salicylic Acid, Mentha Spicata Herb Oil, Abies Alba Oil.

Acest produs Crema de masaj Abemar 500g din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Aida Airi AA6008 NO 1
Dr. Max Menoa, 60 capsule
Crema contur de ochi pentru lifting si fermitate Age Lift, 15 ml, Uriage
Chilotei pentru tranzitia la olita 8-14 kg cu model Light Floral, 1 bucata, Coccorito
Crema de corp Firmactive Buttocks, 200ml, PFC Cosmetics
Ulei Antiacneic, 20 ml, Steaua Divina
PARODONTAX PASTA DE DINTI EXTRA FRESH 75ML
Cosmopharm Premium Astragalus Extract 9000mg, 30 capsule
MARVIS 411163 PASTA DE DINTI BLACK FOREST 75ML
chevron-right-circle