Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Oral B Periuta Electrica...

Oral B Periuta Electrica copii Cutie

Multumita dimensiunilor reduse, acesta permite curatarea zonelor mai greu accesibile periutelor obisnuite si este ideala pentru copii mai mari de 3 ani. *fata de o periuta manuala obisnuita APLICATIA DISNEY MAGIC TIMER DE LA ORAL-B Periuta Oral-B Vitality Frozen este compatibila cu aplicatia Disney MagicTimer de la Oral-B. Descarcati aplicatia pentru a va ajuta copiii sa efectueze un periaj de 2 minute, conform recomandarilor medicului stomatolog si sa invete obiceiurile corecte de ingrijire orala pe care le vor folosi toata viata. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store. Prin periaj, copiii descopera imagini secrete iar pe masura ce se spala pe dinti descopera din ce in ce mai mult din fiecare imagine. Cu cat se spala mai des pot obtine insigne si recompense, ajutand astfel la stabilirea unor obiceiuri sanatoase de ingrijire orala. 9 din 10 copii se spala pe dinti mai mult timp cu ajutorul aplicatiei Disney MagicTimer de la Oral-B. Cumpara oricare produs Oral-B Stages, scaneaza-l folosind dispozitivul tau mobil si priveste cum personajele intra in actiune! 1 PROGRAM DE CURATARE Datorita programului de curatare disponibil, periuta Oral-B Vitality Frozen ii ofera celui mic curatarea dentara perfecta de care are nevoie: Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute. 5 ZILE CU O SINGURA INCARCARE O incarcare completa a periutei Oral-B Vitality Frozen are o durata lunga de utilizare de pana la 5 zile, (in conditiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Bateria reincarcabila ii asigura pe cei mici ca periuta lor preferata este pregatita oricand pentru periaj, printr-o simpla apasare de buton. FARA BATAI DE CAP – ORICE REZERVA ORAL-B KIDS ESTE COMPATIBILA Periuta este compatibila cu intreaga gama de periute electrice cu baterie reincarcabila Oral-B Stages Power Kids, cu exceptia periutelor Oral-B sonice. Medicii dentisti recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata. Pachetul contine: Un maner periuta electrica reincarcabila Oral-B Vitality; 1 capat de periuta design Frozen; Un incarcator standard.

Acest produs Oral B Periuta Electrica copii Cutie din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

115.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Noreva Aquareva Crema hidratanta de noapte, 50ml
Gem de capsuni Bio, 320g, La Finestra Sul Cielo
Maca Complex Herbal Plus®, 60 capsule, GNC
HartMann Veroval manseta tensiometru duo control M
Sampon antimatreata Sebodiane DS, 150ml, Noreva
Crema nutritiva antirid de noapte H3 Classic, 50 ml, Gerovital
Chips de banane cu usturoi, 75g, Samai
Hidrolat bio (apa florala) anti-inflamator de levantica, 100ml, La Saponaria
CICATRIDINA SPRAY 125ML
chevron-right-circle