Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. Thealoz Duo Gel x...

Thealoz Duo Gel x 30 monodoze

Picături de ochi cu gel lichid care combină trehaloza, gelul de sodiu Hyaluronat plus carbomer (0,25%) într-o formulare fără conservanți, oferind cea mai lungă hidratare pentru ochii uscați din gama Thea. Acesta poate fi deosebit de util înainte de a merge la culcare noaptea și pur și simplu dacă doriți să evitați să folosiți picături la fel de des ca de obicei. Thealoz Duo Gel funcționează în trei moduri: - Trehaloza protejează celulele epiteliale de suprafața oculară, îmbunătățindu-și rezistența la stresul zilnic al mediilor uscate și schimbările filmului lacrimal într-o ochi uscat; - Hialuronatul de sodiu adauga umezeala prin mentinerea apei pentru hidratarea si lubrifierea suprafetei ochiului; - Carbomer Gel face ca formularea sa dureze mai mult pe ochi, dar fara lipicios . Thealoz Duo Gel este o formulare hipotonică (osmolaritate scăzută), ceea ce înseamnă că se adresează în special dezechilibrului chimic al filmului lacrimal în ochiul uscat cronic și este mai bun la simptomele liniștitoare. Compozitie Trehaloza, gelul de sodiu Hyaluronat plus carbomer (0,25%) Mod de administrare Se apasă cu ușurință pe flacoanul doză unică - o picătură poate fi aplicată ori de câte ori este necesar pe tot parcursul zilei. Producator Thea Pharmaceuticals Mod de prezentare Cutie cu 30 monodoze

Acest produs Thealoz Duo Gel x 30 monodoze din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei-ser regenerant, 30ml, BeBio
Sampon Split Hair Miracle pentru par deteriorat si varfuri despicate, 400ml, Gliss
Vopsea de par permanenta Ultra Duo Max Nr. 9.10, 200ml, Loncolor
Ahava Masca acid hialuronic Hydrate, 50ml
Omega+, 90 capsule, Gold Nutrition
Suzeta din silicon cu tetina rotunda marime universala (0-3 ani) De Lux Petrol, 1 bucata, Bibs
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50059 052
ACCUCHEK PERFORMA TESTE 50BUC
Crema pentru corp Water Drench Hyaluronic Cloud Body Cream, 236ml, Peter Thomas Roth
chevron-right-circle