Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Vitamine si Suplimente
  6. /
  7. Ascovit Multivitamine cu gust...

Ascovit Multivitamine cu gust de zmeura x 60 cpr.mast

Contine un complex echilibrat de vitamine si minerale indispensabil cresterii si dezvoltarii armonioase a copiilor, cu extra Vitamina D. Recomandare: Pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa a copiilor Imunizare inainte de sezonul rece Lipsa de energie a copilului Pentru a imbunatati memoria Pentru a preveni carentele de vitamine datorate unei alimentatii neadecvate (fara fructe si legume) Complex de vitamine si minerale Pentru copii de peste 3 ani Aroma delicioasa de zmeura 60 comprimate masticabile Mod de administrare: 1-2 comprimate masticabile/ zi

Acest produs Ascovit Multivitamine cu gust de zmeura x 60 cpr.mast din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MICROLIFE TENSIOMETRU ANEROID CU 2 FURTUNE SI STETOSCOP AG1-40
Spray pentru par deteriorat Repair My Hair, 100ml, Natura Siberica
Gel de dus detoxifiant Pluie de Coco, 500ml, Evoluderm
RoboFlex, 30 capsule, Good Days Therapy
ABOCA Grintuss sirop poliresin adulti, 180 g
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8452 C1
Ciorapi antiembolism cu varf deschis VARILEGS - S
Ulei esential de tamaie, 10ml, Solaris
Humer Spray Nazal Adulti, 150 ml
chevron-right-circle