Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Afectiuni Urinare
  4. /
  5. Cistidep sirop 150ml Dr...

Cistidep sirop 150ml Dr Phyto

Indicat în Profilaxia și tratamentul infecțiilor de tract urinar acute și recurente Adjuvant al antibioterapie BENEFICII Inhibă aderența bacteriilor la epiteliul tractului urinar și ajută la desprinderea bacteriilor fixate Scade riscul de apariție a infecțiilor urinare Ameliorează senzațiile de usturime și durere Susține funcționarea normală a tractului urinar Administrare Copii 6 luni-3 ani: Fază acută – 2.5 ml de două ori pe zi, după masă, timp de 7-10 zile Profilaxie recurențe – 2.5 ml pe zi, după masă, timp de 3-6 luni Copii 3-6 ani: Fază acută – 5 ml de două ori pe zi, după masă, timp de 7–10 zile Profilaxie recurențe – 5 ml pe zi, după masă, timp de 3-6 luni Copii 6-12 ani: Fază acută – 10 ml de două ori pe zi, după masă, timp de 7-10 zile Profilaxie recurențe - 10 ml pe zi, după masă, timp de 3-6 luni Adulți: Fază acută – 20 ml de două ori pe zi, după masă, timp de 7-10 zile Profilaxie recurențe – 20 ml pe zi, după masă, timp de 3-6 luni Este recomandat ca produsul să se administreze după masă și după golirea vezicii urinare. BENEFICII Inhibă aderența bacteriilor la epiteliul tractului urinar și ajută la desprinderea bacteriilor fixate Scade riscul de apariție a infecțiilor urinare Ameliorează senzațiile de usturime și durere Susține funcționarea normală a tractului urinar Compoziție CystiCran™ 40 – extract uscat standardizat din fructe de merișor (Vaccinium macrocarpum Aiton), 40% proantocianidine/ 18 mg, inulină 500 mg, vitamina C 80 mg, Pido-Zinc® (pidolat de zinc) 6 mg.

Acest produs Cistidep sirop 150ml Dr Phyto din categoria Afectiuni Urinare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spuma de curatare Soothing Clear, 150ml, Neutrogena
Spray tratament reparator pentru par degradat Semi di Lino Reconstruction, 125 ml, Alfaparf
COREGA CONFORT CREMA ADEZIVA 40G
Demachiant Refine Cellular Detox Lipo Cleanser cu efect detoxifiant, 100ml, Babor
Apa de toaleta Mountain Pepper, 50ml, Korres
Lotiune tonica calmanta Puri-Sensilique A, 200ml, Pharmaceris
Bio-Kult Advanced, 15 capsule
Tilman Calmiderm Crema 40 g
Balsam natural purifiant cu tea tree pentru par gras cu matreata, 400ml, Faith in Nature
chevron-right-circle