Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Tasectan Duo x 12cpr

Tasectan Duo x 12cpr

Actiune: Tasectan Duo este utilizat pentru restabilirea starii optime a tractului gastro-intestinal, precum si pentru prevenirea si atenuarea disbacteriozelor de natura si origine diferite. Indicatie: Este indicat pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor digestive, cum ar fi diareea si alte simptome associate precum balonarea si tensiunea abdominal ca rezultat printer altele, al gastroenteritei infectioase, al tratamentului cu antibiotic si al chimioterapiei ,efectul aparand in primele 12 ore. Dispozituivul medical contribuie la restabilirea starii optime a tractului gastro-intestinal, capabila sa favorizeze dezvoltarea florei intestinale endogene, contribuind astfel la imbunatatirea apararii natural a organismului. Compozitie: 500g mg gelatin tanat(origine porcina), bacteria lactice tindalizate,fosfat de calciu, siliciu amorf precipitat, stearat de magneziu,(origine vegetala) croscarmeloza sodica, polivinilpirolidona, hidroxipropilmetilceluloza , dioxid de titan, celuloza microcristalina, acid stearic,indigo carmin E132, si indigo carmin lac de aluminiu, glicerina vegetala. Surse:Lactobacillus acidophilu, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus. Mod de administrare: Adulti si copii mai mari de 14 ani: 1-2 comprimate la fiecare 4-6 ore pana la disparitia simptomelor.

Acest produs Tasectan Duo x 12cpr din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Orez brun prefiert, 1kg, SanoVita
COSRX Plasturi hidrocoloidali pt cosuri si puncte negre, 24 bucati
Dropsuri cu menta Bio, 50g, Barkleys
Vitamina A lichida, 30ml, Marnys
Cana antrenament EasyStart Exotic Animals, 120ml, Canpol babies
Rezerva sampon anti-matreata pentru par normal-gras Eco Dercos, 500ml, Vichy
Dispozitiv roz de hranire din silicon Fresh First, 1 bucata, Dr. Brown's
Crema pentru imperfectiuni Teen Derma AZ, 30ml, Isis Pharma
Ochelari de soare dama Furla SFU836 0700
chevron-right-circle