Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Febra si Durere
  6. /
  7. Paduden Rapid Forte 400...

Paduden Rapid Forte 400 mg 10 cp

Prospect: Link ANM Substanţa activă este ibuprofen. Acesta aparţine unei grupe de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS asigură ameliorarea simptomelor prin modificarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie și temperatură ridicată.PADUDEN Rapid Forte este folosit pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt pentru: dureri ușoare până la moderate cum sunt dureri de cap, migrene, dureri dentare, dismenoree, dureri musculare, dureri dorsale, dureri reumatice, febră, febrilitate și simptome de răceală și gripă. Pentru dureri reumatice, medicamentul trebuie utilizat numai la recomandarea medicului. PADUDEN Rapid Forte este indicat pentru utilizarea la adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani şi cu greutatea de cel puţin 40 kg. Acest medicament este destinat numai utilizării pe termen scurt. Trebuie să luaţi cea mai mică doză, pe perioada de timp cea mai scurtă necesară pentru ameliorarea simptomelor. Utilizarea la adulţi şi adolescenţi cu greutatea corporală peste 40 kg (12 ani sau peste): •Luaţi 1 comprimat cu apă, de cel mult trei ori pe zi, după cum este necesar.•Lăsaţi un interval de cel puţin şase ore între doze. •Nu luaţi mai mult de trei comprimate (1200 mg de ibuprofen) în 24 de ore.Copii şi adolescenţi Nu administraţi acest medicament la copii cu vârsta sub 12 ani şi adolescenţi cu greutatea sub 40 kg. Ingrediente: Substanţa activă este ibuprofen. Acesta aparţine unei grupe de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS asigură ameliorarea simptomelor prin modificarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie și temperatură ridicată

Acest produs Paduden Rapid Forte 400 mg 10 cp din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai rece cu merisoare si fragute, 12 plicuri, Fares
HERBAGETICA Inflanat + Curcumin 95, 120 capsule
Gel de dus si lapte de baie White Peach, 750ml, Cottage
Șampon Sebum Control
Ceai de Salvie, 20 plicuri, Fares
Masca pentru ten uscat cu extract de ceai verde, 19g, Missha
Super Bio-Quinona Q10 30mg, 60 capsule, Pharma Nord
Sampon energizant impotriva caderii parului Rezerva Eco Dercos Energy+, 500 ml, Vichy
Crema de corp luminoasa Skin Seduction, 200ml, Cupio
chevron-right-circle