Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Anemie
  6. /
  7. Lactiferon Plus x 20cpr

Lactiferon Plus x 20cpr

Formula completa de preventie si tratament ale diferitelor tipuri de anemie: anemia feripriva, deficit de acid folic/folat, deficit de Vitamina B12, talasemia minora cu componenta feripriva (boala genetica caracterizata prin hemoglobina si sideremie scazute). Lactiferon® Plus prezinta un triplu mecanism de actiune DAS: deblocheaza depozitele si elibereaza fierul disponibil in circulatia sanguina cu ajutorul Lactoferrinei (o proteina izolata din laptele de vaca); creste rata de absorbtie a fierului din alimente cu ajutorul complexului specific; suplimentare orala cu o forma noua de fier – Ferrochel® (Fier chelat bisglicinat). Astfel, Lactiferon® Plus re-echilibreaza nivelul fierului in organism si creste markerii hematologici intr-un timp foarte scurt, fara a inregistra reactii adverse asociate sau fenomene de supradozaj Administrare: Preventie: 1 comprimat/zi, administrat la 15 minute dupa masa de pranz, pentru a creste absorbtia fierului din alimente. Tratament: 1 – 2 comprimate/zi, administrate la 15 minute dupa masa de pranz si seara. Doza optima terapeutica se stabileste impreuna cu medicul specialist in functie de valorile inregistrate ale markerilor hematologici.

Acest produs Lactiferon Plus x 20cpr din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DOPPELHERZ AKTIV CALCIU+MAGNEZIU+ZINC+SELENIU 15 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Tinctura Bio Palmier Pitic, 50ml, Ladrome Laboratoire
Ulei de dus UM, 1000 ml, Topicrem
Ulei de curatare spumant si hidratant fata si corp pentru piele normala si uscata, 473ml, CeraVe
Plasturi hidrogel cu colagen pentru ochi, 30 perechi, 60 bucati, Puca
Apa de curatare micelara pentru minimizarea porilor, 400ml, Nacomi
Spumant dermatologic pentru baie Baby, 1000 ml, Sebamed
CURAPROX PERIUTA INTERDENTARA 011 CU MANER
Ulei Bio Esential Levantica (Lavandula angustifolia), 10ml, Sonnentor
chevron-right-circle