Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Essentiale Max 600 mg...

Essentiale Max 600 mg 30 capsule

Prospect: Link ANM Proprietăți: Essentiale MAX conţine fosfolipide esenţiale extrase din seminţe de soia. Acest medicament este indicat adulţilor, adolescenţilor şi copiilor cu vârsta peste 12 ani, pentru ameliorarea simptomelor cum sunt lipsa poftei de mâncare şi senzaţia de presiune în partea dreaptă a abdomenului superior, cauzate de afectarea ficatului de către substanţe toxice sau alimentație nesănătoasă (afectarea toxico-nutriţională a ficatului) şi în inflamarea cronică a ficatului (hepatită). Ingrediente: - Substanţă activă: fosfolipide esenţiale extrase din seminţe de soia 600 mg. Fosfolipidele esenţiale conţin 76% (3-sn-fosfatidil) colină (extractant: etanol 96% (v/v)). - Celelalte componente sunt: grăsime solidă (Witepsol W35), ulei de soia rafinat, alfa-tocoferol, ulei de ricin hidrogenat, grăsime solidă (Witepsol S55), etanol 96%, etilvanilină, 4-metoxiacetofenonă, gelatină, dioxid de titan (E171), oxid galben de fer (E172), oxid negru de fer (E172), oxid roşu de fer (E172), laurilsulfat de sodiu. Mod de administrare: Copii cu vârsta peste 12 ani (aproximativ 43 kg) Adolescenţi şi adulţi: - 1 capsulă de 3 ori pe zi (1800 mg fosfolipide esențiale din seminţe de soia). 3 Capsulele de Essențiale MAX se înghit întregi, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid (preferabil cu un pahar cu apă, 200 ml). În general, durata tratamentului este nelimitată. Precauții: -dacă sunteți alergic la fosfatidilcolină (din compoziţia fosfolipidelor esenţiale), preparate din seminţe de soia, arahide sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Înainte să utilizați Essențiale MAX, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau dacă apar alte simptome a căror cauză nu o cunoaşteţi este important să spuneţi medicului dumneavoastră. 2 Administrarea acestui medicamentnu înlocuieştenecesitatea evitării factorilor toxici, care determină afectarea ficatului (de exemplu alcoolul).În hepatitele cronice (inflamaţie cronică a ficatului), tratamentul adjuvant cu fosfolipide esenţiale din seminţe de soia este justificat numai dacă observaţi că simptomele dumneavoastră sunt ameliorate în cursul tratamentului. Utilizare la copii: Deoarece nu au fost efectuate studii clinice specifice cu Essențiale MAX, acest medicament nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani. Sarcină, alăptarea și fertilitatea: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Prezentare: 30 capsule

Acest produs Essentiale Max 600 mg 30 capsule din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DEGASIL 280MG X 16 CAPSULE MOI
Ceai de menta bio, 60g, Lebensbaum
Basic Grey 90 de purtari 2 lentile/cutie
Casca de protectie pentru bebeusi cu spuma flexibila pentru 7-24 luni Sporty, 1 bucata, Safehead
Sapun lichid cu carbune, 500ml, Harbor
Plasturi Jungle Tattoo, 8 bucati, Urgo
Creion pentru sprancene Micro Precise 02 - Light Brown, 0.05g, Essence
Spray de par stralucire, 300ml, Maria Nila
Biscuiti cu crema de afine Bio, 175g, Allos
chevron-right-circle