Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Afectiuni Urinare
  4. /
  5. Canephron Forte 30 drajeuri

Canephron Forte 30 drajeuri

Prospect: Link ANM Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, folosit la adulti - pentru tratamentul suportiv si adjuvant la medicatia specifica administrata in cazul simptomelor usoare (urinari frecvente, usturime la urinare si necesitate imperioasa de a urina) cauzate de bolile inflamatorii ale tractului urinar inferior; - pentru a creste fluxul urinar, in scopul reducerii depunerilor de calculi renali. Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare traditionala, care se foloseste pentru indicatiile specificate, exclusiv pe baza utilizarii indelungate. Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Doza recomandata este: Adultii trebuie sa ia 1 drajeu de 3 ori pe zi. Utilizarea la copii si adolescenti Canephron forte nu trebuie administrat la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani. Nu exista date suficiente privind doza recomandata la pacientii cu afectare a functiilor rinichilor/ficatului. Mod de administrare: Luati o singura doza de Canephron forte de 3 ori pe zi (dimineata, la pranz si seara). Drajeurile trebuie inghitite intregi (fara a fi mestecate), cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu, un pahar cu apa). Consumul unei cantitati mari de lichide in timpul tratamentului ajuta la eficienta acestuia. Substantele active sunt: 1 drajeu contine: Centaurium erythraea Rafn s.l., herba (iarba de tintaura) 36 mg; Levisticum officinale Koch., radix (radacina de leustean) 36 mg; Rosmarinus officinalis L., folium (frunza de rozmarin) 36 mg. Celelalte componente sunt: Nucleu: lactoza monohidrat; stearat de magneziu (Ph. Eur.) [din plante]; amidon de porumb; povidona K 25; dioxid de siliciu coloidal anhidru; Strat de drajefiere: carbonat de calciu; ulei de ricin, virgin; oxid de fer(III) (E172); dextrina (din amidon de porumb); sirop de glucoza uscat prin pulverizare; ceara montan glicol; povidona K 30; sucroza (zaharoza); shellac (fara ceara); talc; riboflavina (E101); dioxid de titan (E171).

Acest produs Canephron Forte 30 drajeuri din categoria Afectiuni Urinare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

TORRAS Ciocolata alba cu capsuni fara zahar si gluten, 75g
Scrub de corp Lychee Bubble Gum, 360ml, Planeta Organica
Curmale fara samburi Deglet Nour, 250g, EcoNatur
Primii Pasi JP1102 - Biberon PP decorat 275ml pui
Tinctura de Napraznic, 500ml, Aroma Plant Bonchis
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1500 07A
L-Carnitine 3000 mg/20 ml BP aroma visine 500 ml Balkan Pharmaceuticals
Pachet Transdermic HFSC 500 Woman Crescina, Labo
Balsam de buze cu ulei de caise Biocao, 5.7ml, La Saponaria
chevron-right-circle