Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Fleximobil Hot gel emulsionat...

Fleximobil Hot gel emulsionat 50 g Fiterman

Avantaje - intensifica microcirculatia la nivelul pielii si produce o senzatie placuta de incalzire - calmeaza durerea si rigiditatea musculara - relaxeaza musculatura tensionata si contractata - sustine recuperarea musculara dupa exercitiile fizice sau efort fizic intens - amelioreaza durerea acuta din afecțiunile reumatice Compozitie Ulei de Gaultheria procumbens, camfor, extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnica (Arnica montana), alantoina, dexpantenol, vanilil butil eter, carbomer, trietanolamina, parafina lichida, alcool cetilstearilic, macrogol cetostearileter 20, macrogol-6 stearat/ glicol stearat/ macrogol-32 stearat, etanol, apa purificata Indicatii - durerea si rigiditatea musculara, inclusiv durerea din lumbago, torticolis sau durerile musculare din raceala si gripa - febra musculara dupa activitati sportive sau efort fizic solicitant - dureri reumatice acute (artroze ale mainilor, picioarelor si genunchilor, spondilita anchilozanta etc.) Doze si mod de administrare Adulti si copii peste 12 ani: 2 - 3 aplicatii zilnice la nivelul zonei dureroase. Sarcina si alaptare: FLEXIMOBIL® HOT, gel emulsionat nu se recomanda a fi utilizat pe perioada sarcinii sau alaptarii, deoarece nu sunt date suficiente privind siguranta utilizarii.

Acest produs Fleximobil Hot gel emulsionat 50 g Fiterman din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Esenta faciala cu ferment Bifida, 100ml, Mixsoon
Fizzy Mystic Pearl 30 de purtari 2 lentile/cutie
Ochelari de soare barbati Guess GU00121 01B
La Roche-Posay Lipikar Ulei de spălare AP+ 750 ml
Tetina din Silicon Nature, marimea M, 2 bucati, Nuk
Astenor Forte, 20 fiole
BIOTRADE KERATOLIN LOTIUNE CORP 8% UREE 400ML
Doppelherz System Kollagen 11.000 Plus 20 Flacoane + 10 Flacoane Cadou
Ceai sanatatea prostatei, 50g, Dacia Plant
chevron-right-circle