Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. Iridium A free 10ml

Iridium A free 10ml

Descriere Produsul constă dintr-o soluție oftalmică fără conservanți sterili care conțin acid hialuronic și extract de echinacea, care are ca scop protejarea epiteliului cornean și contribuind la creșterea apărărilor biologice ale film lacrimogen printr-o mai bună stabilizare și conservare a caracteristicilor sale. Acidul hialuronic este un mucopolizaharid care devine parte a multor țesuturi ale corpului. Are proprietatea de a adera la mucusul suprafeței oculare protejându-l, umidificându-l și unge-l. Datorită caracteristicilor sale mucoadezive, rămâne mult timp la suprafața ochiului și stabilizează filmul lacrimogen. Extractul de echinacea conține substanțe care s-au dovedit a ajuta la menținerea apărării imune a filmului lacrimal și la facilitarea proceselor de reparație a suprafeței oculare. Extractul de echinacea se caracterizează, de asemenea, prin proprietățile sale de inhibare a hialuronidazei. Aminoacizii L-prolina, L-glicina, L-lizina clorhidrat și L-leucina, conținute în produs, cresc lubrifierea suprafeței oculare și pot contribui la îmbunătățirea protecției epiteliei supuse stresului de diferite tipuri. Lipsa conservanților în soluție contribuie la creșterea siguranței în utilizare a produsului și îl face adecvat și pentru purtătorii de lentile de contact. Compozitie • sare de sodiu acid hialuronic: 0,150 g • Extract de echinacea: 0,200 g • L-prolină: 0,0752 g • L-glicină: 0,100 g • L-lizină HCl: 0,014 g • L-leucină: 0, 0108 g • Soluție izotonică tamponată: doar suficient până la 100 ml Mod de administrare Instill 1-2 picături în sacul conjunctival de 2-3 ori pe zi, sau conform unei prescripții medicale. Produsul poate fi insuflat în ochi chiar și atunci când purtați lentile de contact sau pe suprafața interioară a lentilei de contact înainte de aplicarea sa. Producator Biosooft Mod de prezentare Flacon 10 ml

Acest produs Iridium A free 10ml din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Booster anti-pete si cicatrici, 30ml, Remivia
Crema intensiv hidratanta SPF30 Sebo-Moistatic T, 50ml, Pharmaceris
Lapte din ovaz natural Bio, 1l, Natumi
Klorane Junior Sampon cu piersica pentru descurcarea parului 500 ml
Pompa de san electrica dubla cu acumulator KC134, 1 bucata, KidsCare
Forcapil formula fortifianta pentru par si unghii, 60 capsule
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MB07-10 C01Q
Covrigei din faina de grau Bio, 60g, Harmonica
Avene Tolerance Control Crema, 40ml
chevron-right-circle