Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ciocolax Rapid x 10...

Ciocolax Rapid x 10 cps moi

Proprietati: Datorita combinatiei optime de senna si frangula are efect laxativ, care este amplificat prin sinergism de catre extractul de cascara – crusin american, pentru o actiune puternica si cu instalare rapida. Iar optimizarea formulei cu alga bruna – fucus – este mai mult decât potrivita pentru protejarea mucoasei si are efect emolient. Ciocolax rapid este primul laxativ sub forma de capsula moale care isi face efectul in maxim 4 ore de la administrare; Actioneaza puternic si eficient impotriva constipatiei, atunci când dorim un efect rapid; Este eficient si puternic datorita combinatiei sinergice de ingrediente naturale: 60 mg de Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula si 15 mg de Fucus. Recomandari: Constipatie ocazionala, cand se doreste un efect rapid, in maxim 4 ore. Ingrediente: Ingrediente naturale active: 60 mg Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula și 15 mg de alga bruna. Mod de administrare: 1 capsula moale pe zi, cu 4 ore inainte momentului dorit pentru instalarea efectului, timp de maxim 10 zile. Precautii: Produsul contine iod. A nu se consuma de persoanele cu intoleranta la lactoza sau hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente

Acest produs Ciocolax Rapid x 10 cps moi din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fervex durere si febra 500mg, 16 comprimate, Upsa
Unguent calmant cu cimbru, 50ml, La Saponaria
Spuma pentru ras, 150ml, La Saponaria
Sapun lichid cu mosc alb Frozen II, 250ml, Naturaverde
Ochelari de soare dama Tommy Hilfiger TH 1966/S 807
Lapte cu ulei de galbenele Doina, 200ml, Farmec
Pasta de dinti fresh mint Active Gum Repair, 75ml, Parodontax
LIVSANE TERMOMETRU DIGITAL EXPRESS
Fursec proteic cu aroma Duble Chocolate Slim, 60g, Born Winner
chevron-right-circle