Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. PlantExir sirop 100 ml

PlantExir sirop 100 ml

Proprietăți: PlantEXIR sirop este un supliment alimentar pe bază de extract uscat din frunze de iederă (9 mg /ml). Extractul uscat de Hedera helix este frecvent utilizat în afecțiuni ale tractului respirator superior caracterizate de hipersecreție de mucus vâscos și în afecțiuni bronșice inflamatorii. Hedera helix are efecte multiple: mucolitic, expectorant , bronhodilatator , antiinflamator. Conține extract standardizat de Hedera helix obținut prin cele mai performante tehnologii Seringă dozatoare, pentru administrarea facilă și exactă a produsului Utilizarea produsului în dozele recomandate nu este însoțită, de obicei, de reacții adverse Nu conține zahăr. Gust plăcut de cireșe. Potrivit pentru toți membrii familiei. Ușor de acceptat de către copii datorită dozei mici recomandate (1-2 ml sirop /administrare). Cantitate suficientă pentru o administrare corectă până la remiterea simptomelor. Flaconul poate fi utilizat 12 luni după desigilare. Mod de administrare: Copii cu vârsta între 1 și 3 ani câte 1 ml de 3 ori pe zi Copii cu vârsta între 4 și 12 ani câte 1,5 ml de 3 ori pe zi Adulți și copii cu vârsta de peste 12 ani câte 2 ml de 3 ori pe zi PlantEXIR® SIROP conține fructoză. Persoanele cu intoleranță la fructoză nu trebuie să utilizeze acest produs. Reacții adverse posibile: Utilizarea produsului în dozele recomandate nu este însoțită, de obicei, de reacții adverse. Posibile efecte secundare: Greață, vărsături, diaree, agitație. Pot să apară reacții de hipersensibilitate. Prezentare: 100 ml

Acest produs PlantExir sirop 100 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca peeling Magic Moonlight, 5 x 20g, One-Day’s You
Natulique Sampon Uscat Dark Tone, 300ml
Gel de dus si sampon bio cu rozmarin si lamaie, 750ml, Coslys
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2825 074
Ceai de Dragaica, 50g, Dorel Plant
Xailin Night x 5 g
Absorbante pentru incontinenta Seni Lady Plus, 15 bucati, Seni
Ca+Mg+Se+Zn organice cu D3, 60 capsule, Herbagetica
Servetele intime din bumbac organic, 20 bucati, Organyc
chevron-right-circle