Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Fiorda x 30 cpr...

Fiorda x 30 cpr pentru supt Lamaie

Proprietăți: Protejează mucoasa gâtului, iritație în gât, răgușeala. Acest produs calmeaza senzatia de: zgarietura in gat discomfort cauzat de cresterea intensitatii respiratiei pe gura, de exemplu in cazul obstructiei nazale gat uscat raguseala tuse iritativa Ingrediente/1 comprimat: Extract de Lichen-de-piatră-islandez 100 mg Extract din fructe de Măceș 15 mg Extract de Nalbă-de-grădină – var.nigra 15 mg Mod de adminstrare: Adulți și copii peste 4 ani: 1 - 6 comprimate pe zi. Comprimatul se menține în gură până la dizolvare. Se recomandă să nu se bea sau mănânce cel puțin 30 de minute după dizolvarea comprimatului. Produsele pot fi folosite și de femei însărcinate și care alăptează. Produs sigur pentru diabetici! Fără zahăr adăugat. Atenționări: Ingerarea unei cantități mai mari poate avea efect laxativ. Produsul conține zaharuri naturale. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot substitui o dietă variată, diversificată și un mod de viață sănătos. Comprimatele sunt disponibile in doua arome: Coacaze negre si Lamaie

Acest produs Fiorda x 30 cpr pentru supt Lamaie din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vita Plus organizator medicamente saptamanal
Crema ultra activa si luminozitate H3 Evolution Perfect Look, 50ml, Gerovital
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB4386 601/31
PRESTOGEL? GEL 50G
Apa termala micelara pentru ten normal-uscat, 500ml, Uriage
GNC TRIPLE STRENGTH FISH OIL + COENZIMA Q10 60 CAPSULE GELATINOASE
Alevia Spirulina 500mg, 30+30comprimate
Spray de perna Bio pentru somn, 20ml, Ladrome Laboratoire
PAMPERS PURE 4-8KG SCUTECE 27 BUCATI MARIMEA 2
chevron-right-circle