Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Consumabile sanitare
  4. /
  5. Masca chirurgicala 3 pliuri...

Masca chirurgicala 3 pliuri x 50buc

Masca anti gripa cu 3 pliuri este comoda, neiritanta si permite circulatia aerului pentru a asigura o respiratie normala. Constituie o bariera eficace de filtrare impotriva virusilor si a bacteriilor nedorite. Masca medicala de unica folosinta are un sistem de prindere pe baza de elastic. Acesta fixeaza perfect masca pe fata, peste gura si nas prin extinderea celor trei pliuri. Masca de protectie medicala trebuie folosita de oricine in perioadele in care riscul de infectii respiratorii este crescut. Este recomandabila in spitale, clinici, cabinete medicale, in spatii inchise aglomerate, in mijloace de transport in comun sau pe strada. Mod de utilizare Acest tip de masca chirurgicala de protectie respiratorie este de unica folosinta. Nu se recomanda utilizarea acestui tip de masca pentru o perioada lunga de timp. Nu se recomanda reutilizarea ei dupa ce a fost purtata o data. Masca se poarta timp de 3-4 ore, apoi se arunca, pentru a nu creste riscul de imbolnavire. Daca masca a fost folosita de o persoana, chiar si pentru un timp scurt, nu este permisa utilizarea acesteia de catre o alta persoana. Dupa utilizarea mastii, se recomanda aruncarea acesteia in containere sau recipiente speciale care ofera protectie la contaminare a mediului inconjurator. Daca nu este posibil acest lucru, se recomanda sa aruncati mastile folosite in pungi care se leaga. Spalati-va pe maini sau curatati mainile cu o solutie dezinfectanta dupa orice atingere a mastii aflate pe fata si dupa indepartarea acesteia

Acest produs Masca chirurgicala 3 pliuri x 50buc din categoria Consumabile sanitare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare unisex Round Classic Ray-Ban RB3447 001
Reductor acid anticelulitic tratament pentru slabire Hot Therapy Nivelazione, 200ml, Farmona
AVENE SUN REFLEXE CREMA SPF50 30ML
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi AA-87941 C2
Trussa Betisoare igienice, 160 bucati
Zahar de cocos ecologic, 250g, Niavis
Sensodyne Pronamel pasta de dinti 75 ml
Ahava Masca curatare si detoxifiere ten Mineral Mud, 50ml
Balsam protector pentru buze Cicavit+, 10g, SVR
chevron-right-circle