Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Hidratare
  6. /
  7. Cerave SA crema hidratanta...

Cerave SA crema hidratanta si exfolianta 177 ml

Descriere produs: Cremă hidratantă și exfoliantă anti-rugozități. Dezvoltată împreună cu medici dermatologi, crema CERAVE SA este concepută pentru a exfolia, hidrata și catifela pielea aspră, uscată, cu rugozități, restaurând totodată bariera cutanată. Formula non-grasă îmbogățită cu acid salicilic, LHA, 10% uree și acid hialuronic contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, hidratează și redă confortului pielii. Cele 3 ceramide esențiale și tehnologia MVE ajută la repararea barierei protectoare a pielii datorită eliberării controlate a ingredientelor pentru rezultate vizibile pe durata întregii zile. Formulă fără parfum, hipoalergenică. Toleranță optimă. Utilizare: Aplicați ori de câte ori este necesar. Evitați zona ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Potrivit pentru utilizare zilnică.

Acest produs Cerave SA crema hidratanta si exfolianta 177 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gene false My Lashes But Better 02, 1 pereche, Kiss
Burete si perie de baie pentru +0 luni, 1 bucata, Bbox
CEDRAFLON CREMA 75ML
Balsam de buze cu trandafir salbatic, 4.5g, Korres
L-Carnitine 1000mg, 30 tablete, BioTechUSA
Tratament impotriva caderii parului stadiu sever barbati Cadu-Crex, 40 fiole, Labo
Gerovital H3 Evolution Apa micelara cu acid hialuronic 150 ml
VICHY HOMME DEO Roll-on Antitranspirant Clinical Control 96H, 50ml
SECOM JARRO-DOPHILUS EPS 60 CAPSULE
chevron-right-circle