Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Hidratare
  6. /
  7. Cetaphil Pro Redness Control...

Cetaphil Pro Redness Control Spuma de curatare 236 ml

Descriere: Cetaphil Pro Redness Control-Spuma de curatare asigura o curatare extrem de blanda , fara a usca pielea, indeparteaza impuritatile si machiajul si lasa o senzatie placuta pe piele. Contribuie la reducerea mancarimii si uscaciunii pielii predispuse la rozacee. Contine glicerina si ulei de ricin ce hidrateaza pielea si o mentin catifelata. Utilizare: Aplicati pe pielea umeda, masati si clatiti. Pentru o rutina de ingrijire completa folositi Cetaphil Pro Redness crema hidratanta de zi SPF30 si Cetaphil Pro Redness crema hidratanta de noapte.

Acest produs Cetaphil Pro Redness Control Spuma de curatare 236 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de masline negre, fara gluten, 170 g, Lyrakis
ZIAJA Gel de dus cu extract din ceai si menta 500 ml
Gel de curatare exfoliant S.A pentru fata si corp piele uscata si aspra cu rugozitati, 473ml, CeraVe
Migrenyr, 30 comprimate
Iluminator Oh, My Glow! - Venus, 9g, Cupio
Ashwagandha KSM-66 500mg, 30 capsule, Laboratoarele Remedia
Title
IALOCLEAN SPRAY MUCOASA OROFARINGIANA 30ML
Biberon din sticla cu gat larg si protectie din plastic moale pentru 0-3 luni A-1055, 120ml, U-Grow
chevron-right-circle