Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Faringo Intensiv Spray, 20...

Faringo Intensiv Spray, 20 ml

Prospect: Link ANM Faringo Intensiv este indicat la adulți pentru ameliorarea pe termen scurt a simptomelor de la nivelul gâtului cum sunt durere, iritație, dificultate la inghitire și inflamație. Doze Adulți cu vârsta de 18 ani și peste: O doză de 8,75 mg (3 pulverizări) administrată spre partea posterioară a faringelui, la interval de 3-6 ore, după cum este necesar, până la maximum 5 doze într-o perioadă de 24 ore. Pacientul nu trebuie să inhaleze în timp ce pulverizează medicamentul. Se recomandă ca acest medicament să fie utilizat timp de cel mult trei zile. Copii și adolescenți Siguranța și eficacitatea Faringo Intensiv la copii și adolescenți cu vârsta mai mică de 18 ani nu au fost stabilite. Mod de administrare Numai pentru administrare bucofaringiană și pe termen scurt. Înainte de prima utilizare, dispozitivul trebuie agitat și pompa trebuie activată – pacientul trebuie să îndrepte vârful aplicator în direcție opusă și să pulverizeze de cel puțin patru ori, până când este produsă o ceață fină, consistentă. Pompa este atunci amorsată și pregătită pentru utilizare. Între administrarea dozelor, de fiecare dată, pacientul trebuie să îndrepte vârful aplicator în direcție opusă și să pulverizeze cel puțin o dată, până când este produsă o ceață fină, consistentă. Înainte de a utiliza medicamentul pacientul trebuie să se asigure întotdeauna că se produce o ceață fină, consistentă.

Acest produs Faringo Intensiv Spray, 20 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Paleta de farduri Better Than Palette #02 Mahogany Garden, 100g, Rom&nd
Eubiotic Baby picaturi 8g Labormed
Plasturi de hidrogel relaxanti si calmanti cu aloe, 5 perechi, Look At Me
DACIA PLANT Dulceata Zmeura fara zahar, 360g
DACIA PLANT Dulceata Mango fara zahar, 360g
MultiVital A-Z, 40 comprimate, Eurovita
Gel de dus Honeycomb Secret, 500ml, Treaclemoon
Fond de ten pentru acoperire completa Natural 22, 30ml, Lirene
Mustela Maternite Balsam BIO pentru alaptare, 30 ml
chevron-right-circle