Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Febra si Durere
  6. /
  7. Sanador pentru copii 100mg/5ml...

Sanador pentru copii 100mg/5ml solutie orala

Acest medicament contine paracetamol. Se utilizeaza pentru tratamentul eficace al durerilor de intensitate usoara pana la moderata, de exemplu dureri de dinti, dureri de cap, dureri in gat, dureri musculare, articulare si osoase. De asemenea, este indicat pentru scaderea febrei asociate diferitelor afectiuni – raceala, stari gripale, boli infecto-contagioase ale copilariei (pojar, tuse convulsiva, oreion si varsat de vant), afectiuni ORL, febra dupa vaccinare. Este indicat copiilor cu varste cuprinse intre 0 luni si 12 ani. Daca dupa 3 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Acest produs Sanador pentru copii 100mg/5ml solutie orala din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Super Serum concentrat anti-rid universal cu acid hialuronic, 50ml, Nuxe
Marnys Multivitamine CEBIDA Complex cu 6 Vitamine pentru copii si adolescenti, 30ml
Crema-gel impotriva ochilor umflati Little Herbal Company, 20ml, Dr.Konopka’s
Rame ochelari de vedere dama Fendi FF0198 L04
Marnys Phytalgem Dren, 20 fiole
Sirop Immunilflor Junior, 180ml, Esi
Fares Ceai Eucalipt R33, 50 g
Complex lipidic marin Lyprinol, 180 capsule, Pharmalink
Crema de fata Sensitive, 50ml, PFC Cosmetics
chevron-right-circle