Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Alinan Ostart Essential vitamina...

Alinan Ostart Essential vitamina D3 picaturi 20 ml

Indicat: la copii și adolescenți, aflați în perioada de creștere accelerată - în perioada de premenopauză și menopauză precum și la persoanele vârstnice - persoanelor cu imunitate scăzută - în timpul alăptării - sportivilor și persoanelor cu activitate fizică intensă - în sezonul rece când organismul nu poate să producă și să acopere necesarul de vitamină D - persoanelor care evită expunerea la soare sau folosesc produse pentru protecție solară cu FPS peste 30 Avantaj Favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si fosforului. - Are rol esential in formarea si consolidarea oaselor si a dintilor. - Mentine functionalitatea normala a celulelor osoase. - Intareste sistemul imunitar. - Stabilitate optimizata; poate fi utilizata pana la 12 luni de la deschiderea flaconului. Ingrediente: caprilic/capric trigliceride, tocoferol acetat, colecalciferol. 20 ml solutie contine 10 mg colecalciferol, echivalent cu 400 000 UI. O picatura contine 12,5 micrograme colecalciferol (250% din DZR/VNR*). *Valoarea Nutritionala de Referinta conform Reg. UE 1169/2011. Administrare: -copii 0-1 ani*: 1-2 picături pe zi; - copii 1-10 ani: 3-4 picături pe zi; - copii peste 10 ani și adulți: 5-8 picături pe zi. *Se administreaza la recomandarea medicului.

Acest produs Alinan Ostart Essential vitamina D3 picaturi 20 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Inel pesar silicon cerclaj cu dren - 6
Spray de gura tip gel pentru gura uscata, 50ml, BioXtra
Carmol Flu raceala si gripa, 100 ml, Biofarm
Piper Cayenne, 50g, Solaris
DVR Pharm Ulei esential tamaie, 10ml
Aparat de hidromasaj pliabil pentru picioare Ultimate Indulgence Foot Spa, REVLON
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4165/S/X 807 WJ
PROCOR T 30 CAPSULE
Baton raw vegan fara zahar cu portocale si boabe de cacao, 30g, Casa Kakau
chevron-right-circle