Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Lysaskin Psorilys gel de...

Lysaskin Psorilys gel de curatare 200 ml

Proprietăți:- pentru piele cu tendință de descuamare;- are proprietăți hidratante și emoliente (Urodium: Uree 2% - Clorură de sodiu 2%);- resturează filmul hidrolipidic al epidermului (agenți de refacere a filmului hidrolipidic: Peg-7 Gliceril Cocoat – Peg 18 Gliceril Oleat / Cocoat);- are acțiune cheratoreglatoare (Uree – Clorură de sodiu);- curată cu blândețe și respectă pH-ul pielii (baze balnde de curățare: Eucinol - Lauril eter sulfat);- are parfum discret și pH fiziologic;- se clăteşte uşor;- pentru față și corp, adulți și copii cu vârsta peste 3 ani.Mod de utilizare:Utilizaţi zilnic gelul de curăţare relipidant Psorilys ca săpun sau gel de duş.

Acest produs Lysaskin Psorilys gel de curatare 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par Argan Oil 9.0, 50ml, Korres
MAGNESIUM 350 MG - PUDRA CU AROMA DE LAMAIE X 250G TRACE MINERALS
Rame ochelari de vedere unisex Vogue VY2019 3032
Andrographis, 30 capsule, Zenyth
Gel hidratant pentru toate tipurile de ten Men, 50ml, Nuxe
Vopsea de par permanenta fara amoniac 7-56 Blond Mediu Cenusiu Color Oleo Intense, 115ml, Syoss
Corsodyl Mint apa de gura 0.2% x 300 ml
Sampon si Balsam Double Effect, 150ml, Lovren
L'Erbolario Fluid de par reparator Millet & Wheatgerm, 100ml
chevron-right-circle