Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Lysaskin Atolys emulsie hidratanta...

Lysaskin Atolys emulsie hidratanta pentru piele reactiva 500 ml

Proprietati: Emulsie cu Urodium® (uree 2%, clorura de sodiu 1%) combinat cu ingrediente active de hidratare, calmare, reparare si normalizare a florei cutanate Emulsie de tip "apa in ulei" care limiteaza evaporarea cutanata si permite penetrarea profunda a ingredientelor active, in special a ureei Formula unica ce inglobeaza ingrediente active ce isi potenteaza actiunea, intr-o sinergie perfecta: sterol vegetal, squalane, ramnoza, d-pantenol, acetat de tocoferol Este absorbita rapid de piele dupa aplicare Nu lasa pelicula grasa Fara parfum si bine toleranta de piele Recomandata utilizarii de adulti si copii cu varsta de peste 3 luni Poate fi folosita pe fata si corp. Mod de folosire: Spalati si curatati pielea, ideal cu Atolys gel de curatare Aplicati emulsia o data sau de doua ori pe zi pe pielea curata si uscata.

Acest produs Lysaskin Atolys emulsie hidratanta pentru piele reactiva 500 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

133.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pernuta termica organica anticolici cu seminte de in si husa detasabila 603-V2, 1 bucata, Grunspecht
Izolat proteic cu aroma de Vanilla Cream Isolate Whey 100CFM, 908g, Weider
Dr. Max Aromentin baby, 50g
Spirulina pulbere Bio, 150g, Golden Flavours
Centrum Kids VitaGummies Multifruit, 60 jeleuri, GSK
Oncoforte 60 capsule Bio Elemente
Sampon Hydre, 250ml, Sebastian Professional
Crema calmanta regeneratoare Corneo-Sensilium A, 75ml, Pharmaceris
Argint coloidal SilverMed 50ppm, 480ml, Alchemy
chevron-right-circle