Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Neutrogena Skin Detox gel...

Neutrogena Skin Detox gel purificator exfoliant cu acid glicolic 150ml

Conține acid glicolic; Actioneaza impotriva a 100% dintre toxine si a poluarii zilnice; Exfoliaza si detoxifica pentru un ten radiant; Delicat pentru toate tipurile de piele. Formula gelului revitalizant actioneaza impotriva tuturor tipurilor de impuritati si poluare. Micro-exfoliatorii delicati, imbogatitti cu acidul glicolic, netezesc pielea ste si curata blocati porii blocati pielea de impuritaatile blocateacumulate , de sebum si rezidurile de machiaj, pastrand in acelasi timp umiditatea hidratarea necesara pielii. Pielea ramane curata in profunzime, fina si stralucitoare.

Acest produs Neutrogena Skin Detox gel purificator exfoliant cu acid glicolic 150ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suport pentru incheietura mainii Marimea XL, 1 bucata, Orthomed
Ochelari de soare dama Polarizen DB7176 C1
Balsam pentru buze Drunk'n Diamonds Plumping 010 - Guilty Treasure, 3.5g, Catrice
Pasta de masline negre, fara gluten, 170 g, Lyrakis
Dieterm Complex pentru slăbire, 60 capsule, Marnys
Gerovital H3 Derma+ Premium Care Crema CC SPF10 30 ml
Chipsuri bio din sfecla rosie fara sare, 70g, Croustisud
Extract din mladite de Ienupar, 50ml, PlantExtrakt
Set aparatori pentru colturi, 4 bucati, Safety 1st
chevron-right-circle