Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Cetaphil Pro SpotControl cremă...

Cetaphil Pro SpotControl cremă hidratantă SPF 30 120 ml

Crema controlează excesul de sebum, calmează pielea uscată și reduce strălucirea oferind în același timp hidratare. Această formulă complexă protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV. Caracteristici: -oferă protecție împotriva UVA/UVB -potrivită și pentru îngrijirea în timpul tratamentului antiacneic; -toleranță foarte bună în cazul pielii predispuse la acnee și la acumularea de impurități; -non-comedogenică. Ingrediente:Apă, sulfat de zinc , glicerină, PEG-75, amil cinnamal, benzoat de benzil, citronelol, glicirhidrat dipotasic, EDTA disodic, geraniol, hidroxicitronelal, linalool, PEG-7 gliceril cocoat, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, PEG-200 gliceril palmat hidrogenat, benzoat de sodiu, gluconat de zinc, parfum.

Acest produs Cetaphil Pro SpotControl cremă hidratantă SPF 30 120 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

121.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Nutramicin, 15 capsule moi, Cosmopharm
HOFIGAL Depurin, 40 comprimate
Loroblis 16 Comprimate Orodispersabile
Sollievo FizioLax x 45 cpr
Pampers Harmonie Pants Scutece-chilotel Marimea 6, 15+kg , 18 bucati
Apivita Lapte de corp cu miere si aloe Bee My Honey, 200ml
Spray reparator absorbant Cicalfate+, 100ml, Avene
Detergent de rufe pentru bebelusi, 1l, Hygienium
SKINCODE ESSENTIALS 1033 DEMACHIANT 3 IN 1 PENTRU OCHI SI FATA 200ML
chevron-right-circle