Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Produse Solare
  4. /
  5. Santaderm Spray pentru arsuri...

Santaderm Spray pentru arsuri cu D-Panthenol 9%

Acțiune Produsul este destinat utilizării în cazul epidermei deteriorate, deshidratate, care prezintă iritații solare sau de la detergenți și/sau alți agenți agresivi pentru piele. Ingredientele cu funcție emolientă prezente în formulă pentru piele ultrasensibilă asigură refacerea elasticității epidermei, redându-i aspectul viguros și sănătos. Alte ingrediente active care vin să completeze efectul D-panthenolului 9 % sunt vitaminele: A, E, F și C. Compoziție AQUA, PANTHENOL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CETEARYL ALCOHOL (and) SODIUM CETEARYL SULFATE, CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, PHENOXYETHANOL (and) DECYLENE GLYCOL (and) CAPRYLYL GLYCOL, RETINYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, LINOLEIC ACID, ASCORBIC ACID, CETEARETH-20, TRIETHANOLAMINE, PARFUM: BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL.

Acest produs Santaderm Spray pentru arsuri cu D-Panthenol 9% din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Formula avansata pentru reducerea glicemiei cu Berberina Doctor’s Preferred® GlucoGold® with Berberine, 90 tablete, GNC
Ceai herba de isop, 50g, Plafar
Dr. Max Kids Gummies Omega 3​, 40 jeleuri gumate
AVENE CLEANENCE APA MICELARA 400ML 1+1 70% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Corset colostomie marimea M, 1 bucata, Orthomed
Urimil Glyco, 30 capsule
Mist Relief Cica, 120ml, Tenzero
GNC LIVER HEALTH FORMULA 90 CAPSULE
Lapte de corp Sun Secure SPF 50+, 250ml, SVR
chevron-right-circle