Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Sun Wave Sun Health...

Sun Wave Sun Health Fier + Vitamina C 20 comprimate efervescente

Beneficii: Fierul contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei; Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina C crește absorbția fierului. Mod de administrare: 1 comprimat efervescent pe zi. 1 comprimat se dizolvă într-un pahar cu apă (250 ml). Ingrediente: Fier – 14 mg Vitamina C – 75 mg Prezentare: 20 comprimate efervescente. *Nu se recomandă persoanelor cu afecțiuni cardiace

Acest produs Sun Wave Sun Health Fier + Vitamina C 20 comprimate efervescente din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema impotriva petelor brune deja existente SPF 50+ Clairial, 40 ml, SVR
Gerovital Kids Sapun Lichid Spuma Fresh Energy 300ml
URGO GEL ANTIHERPES 3ML
AXELLE PILA SOLINGEN PENTRU UNGHII DS2705B
Exfoliant pentru corp Cotton Candy, 510g, Tree Hut
Natulique Ceara-spray de par cu sustinere flexibila, 200ml
Sanitayaki Plasturi antireumatici cu ardei iute 17cm x 12cm
L'Erbolario Rezerva Gel de dus Fior Di Salina Eco Refill, 500ml
Contur de ochi Hydra+ Radiance, 15ml, Topicrem
chevron-right-circle