Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Pulsoximetru ZM-700-01

Pulsoximetru ZM-700-01

Puls Oximetrul de deget este un dispozitiv non invaziv de detectie a pulsului si al saturatiei de oxigen din sange. Este portabil si ofera o masurare de precizie si rapida astfel in cat puteti verifica lipsa de oxigen in timp real. Puls-oximetrul cu clips pentru deget are avantajele unui dispozitiv cu volum mic, consum mic de energie, functionare simpla si transport facil. In timpul masurarii, cat timp degetul se afla in clipsul pentru deget, senzorul fotoelectric incepe masurarea iar ecranul va afisa direct valorile masurate. Functii: -Indica nivelul de saturatie a oxigenului din sange -Masoara pulsulAmptitudinea pulsului -Bara grafica a pulsului -Forma pulsului arterial Caracteristici: Afisaj color. Modul de afisare se poate roti, astfel incat sa fie vizibil utilizatorului. Consum redus de energie, cele două baterii AAA pot fi utilizate mai mult de 15 ore. Indicator de baterie descarcata. Oprire automata a oximetrului după 8 secunde daca nu este utilizat. Acest produs este potrivit pentru masurarea saturatiei de oxigen precum si a pulsului. Acest produs nu este recomandat pentru utilizare in timpul exercitiilor fizice si nu este potrivit pentru monitorizare continua

Acest produs Pulsoximetru ZM-700-01 din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

100.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

VICHY CAPITAL SOLEIL CREMA ANTIOXIDANTA ANTI-RID 3 IN 1 SPF50 50ML
Serum spray pentru netezirea parului Bed Head, 100ml, Tigi
Sampon Red Pomegranate, 300ml, The Lab Room
Apivita Men Spuma de ras, 100ml
Crema de normalizare cu 20% Uree Proxera Psomed 20, 200ml, Bionike
HARTMANN OMNISILK PLASTURE ROLA SUPORT MATASE 1.25CM X 9.2M X 1BUC
Ser pentru fata cu azeloglicina 5% Next Level, 30ml, Nacomi
Crema de fata ultra hranitoare cu unt de shea, 50ml, L'Occitane
Gel de spalare de fata anti-roseata Puri-Capilium, 190ml, Pharmaceris
chevron-right-circle