Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Zdrovit Molekin Imuno Vit....

Zdrovit Molekin Imuno Vit. C 1000mg + Vit. D 2000UI + Zinc 10mg 30 comprimate filmate

Sustine sistemul imunitar prin continutul de vitamina C, vitamina D și zinc care conduc funcționarea normală a sistemului imunitar esenţial protectiei organismului. Vitamina C și zincul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (acțiune antioxidantă);vitamina D are rol esenţial în menținerea sănătății sistemului osos și muscular; Comprimatele filmate au doua filme care asigură eliberarea vitaminei C în organism în 2 etape: primul strat din care vitamina C este eliberată treptat, al doilea strat care are proprietatea de eliberare prelungită a vitaminei C. Ingrediente active per comprimat: Vitamina C 1000 mg, Vitamina D/colecalciferol 50 µg, Zinc 10 mg Mod de utilizare: 1 comprimat pe zi înghițit cu apă. Produsul este destinat adulților.

Acest produs Zdrovit Molekin Imuno Vit. C 1000mg + Vit. D 2000UI + Zinc 10mg 30 comprimate filmate din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam solidaritate cu Shea si Flori de portocale, 20g, L'Occitane
Melatonina sublingual, 50 tablete, Adams
Rame ochelari de vedere dama vupoint ZN3703 C8
Perie de par mare ovala din lemn cu peri micsti, 1 bucata, Parsa Beauty
Ceai Venoprotect, 50g, Steaua Divina
Donefree Sampon antimatreata 100 ml Imedica
Miere de rapita Albina Carpatina, 360g, Apicola
Crema spuma nunantatoare pentru protectie solara SPF 50+ Beige Rose Sun Secure Blur Teinte, 50ml, SVR
Ser anti-aging cu aur 24K, acid hialuronic si beta-glucan, 30ml, Puca
chevron-right-circle