Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Mastrelle Meno I 30...

Mastrelle Meno I 30 comprimate

Mastrelle Meno I este un supliment alimentar care calmeaza simptomatologia specifica menopauzei, pe baza de de extracte vegetale (Cimicifuga racemosa, Vitex agnus-castus, Rhodiola rosea, Melissa officinalis) si vitamina B6. Mastrelle® Meno I, capsule este un produs complex si inovativ care calmeaza simptomologia specifica menopauzei. In perioada de instalare a menopauzei, combinatia dintre Cimicifuga racemosa si Vitex agnus-castus are efecte pozitive asupra bufeurilor, transpiratiilor nocturne si tulburarilor de somn. Rhodiola rosea amelioreaza semnificativ anxietatea, stresul si alte stari emotionale negative, iar melisa induce instalarea unei stari de relaxare si calm, necesara restabilirii echilibrului emotional. Vitamina B6 este deseori denumita vitamina „antistres” deoarece reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului nervos, ajutand la reglarea somnului si a bunei dispozitii. Ingrediente: Lactoza monohidrat, extract din radacina de Rhodiola rosea, extract din frunze de melisa (Melissa officinalis), extract din fructe de Vitex agnus-castus, stearat de magneziu, talc, extract din radacina de Cimicifuga racemosa, vitamina B6. Ingrediente active:- -4mg/capsula extract din radacina de Cimicifuga racemosastandardizat in glicozide triterpenice - 20mg/capsula extract din fructe de Vitex agnus-castus standardizat in agnuzida - 150mg/capsula extract din radacina de Rhodiola rosea standardizat in rosavine si salidrozida - 50mg/capsula extract din frunze de melisa (Melissa officinalis) standardizat in acid rozmarinic - 2mg/capsula Vitamina B6

Acest produs Mastrelle Meno I 30 comprimate din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Snur ochelari HAYNE 20328001
Tinctura de propolis, 20ml, Solaris
Theratuss Natural, 16 comprimate de supt
Noreva Epidiane Crema Hidratanta pentru Picioare si Unghii 125ml
Crema pentru protectie solara Cica Care Sun Protector SPF 50+/PA++++, 25g, HIDEHERE
DACIA PLANT Dulceata Prune fara zahar, 360g
Crema pentru tenul acneic AC-Norm Total Control, 50ml, Frezyderm
Ceai cu papadie si lamaie, 17 plicuri, Yogi Tea
Revox Japanese Ritual crema de fata light texture, 50ml
chevron-right-circle