Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Artelac Splash picaturi oftalmice...

Artelac Splash picaturi oftalmice 10 ml

Picaturile oftalmologice Artelac Splash 10 ml se utilizeaza pentru reducerea si calmarea simptomelor de uscaciune a ochilor cauzate de deficienta lacrimala cronica. Deficienta lacrimala cronica poate fi cauzata de o serie de factori si se manifesta prin diverse simptome, precum senzatia de uscaciune, de arsura, de nisip in ochi si de durere. Artelac Splash 10 ml contine componente importante care se gasesc in mod natural in ochi si lacrimi, inclusiv hialuronat de sodiu, un hidratant eficient, asigurand maximum de hidratare si calmare. Nu pateaza vestimentatia, nici lentilele de contact. Compozitie: Artelac Splash contine 0.24% acid hialuronic (hialuronat de sodiu), clorura de potasiu, clorura de sodiu, fosfat diacidic de sodiu-dihidrat, apa sterila. Nu contine conservanti. Scopul utilizarii: Lubrifiant pentru ochi si umezirea lentilelor de contact. Administrare: Tratamentul starilor de ochi uscat impune un regim individual care depinde de gravitatea si intensitatea simptomelor. Puneti cate o picatura in ochi de 3 pana la 5 ori pe zi sau mai des daca este necesar. Prezentare: 10 ml Valabilitate: 6 luni de la deschiderea flaconului

Acest produs Artelac Splash picaturi oftalmice 10 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

67.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suzeta din silicon cu tetina rotunda marime universala (0-3 ani) De Lux Baby Pink, 1 bucata, Bibs
Gel spumant Sebium, 200ml, Bioderma
Pampers Scutece Harmonie XXL Box, Marimea 1, 2-5 kg, 102 bucati
Balsam calmant piele atopica Atoderm Intensive, 200ml, Bioderma
SESDERMA C-VIT ser lipozomal, 30 ml
Propolis glicolic, 30 ml, Parapharm
Cereale cu cacao fara gluten Milly Magic, 250g, Schar
Fertilovit F 35 plus, 90 capsule
Canpol Babies Dispozitiv Silicon hranire bebelusi, 1 bucata
chevron-right-circle