Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Lubrifiant Durex Naturals Extra...

Lubrifiant Durex Naturals Extra Sensitive x 100ml

De ce îți va plăcea? Formulă 100% naturală Hidratantă Respectă pH-ul zonei intime Crește netezirea și confortul Multe femei consideră că adăugarea de lubrifianți le îmbunătățește experiența sexuală. Durex Naturals Lubricant H2O este realizat cu ingrediente 100% naturale. Formula delicată, pe bază de apă, nu are coloranți sau parfumuri adăugate, este potrivită pentru pH-ul zonei intime și se utilizează pentru a hidrata și a calma disconfortul, chiar și în cazul pielii foarte sensibile. Această formulă este potrivită pentru utilizare împreună cu prezervative Durex și jucării sexuale Durex.

Acest produs Lubrifiant Durex Naturals Extra Sensitive x 100ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Decolorant crema permanenta Palette Intensive Color C9 Argintiu platinat, 110ml, Schwartzkop
Ser anti-imperfectiuni pentru tenul acneic Keracnyl, 30ml, Ducray
Somnus Melatonina, 20 capsule, Bioeel
L-Teanina 200mg, 60 capsule, GNC
Set Biotoc Regen Ampoule, 100ml, Dermafirm
Rumalaya Forte, 60 tablete, Himalaya
Serum cu efect de regenerare Aminexil Dercos, 100ml, Vichy
Bautura instant Ghimbir Latte Bio, 70g, Raab Vitalfood
Gel de curatare reechilibrant Defence, 200ml, Bionike
chevron-right-circle